0706-588259 cjhammer77@gmail.com
Mån 2 dec
Åt fyllda pannkakor med banan och jordnötssmör; gott och matigt. Tidsoptimisten slog till igen när jag missade tåget till Köpingebro. Hann ändå precis i tid till pingisträningen.
Tis 3 dec
Jobbade på Radio Active med att sälja julhälsningar. Känns kul och inspirerande att vara tillbaka! Ny triumf i pingiskorpen via 5-0 mot Sega Gubbar. Såg sen ”Sveriges bästa” som listade bloopers i svensk tv. Under mina år som radiopratare har det hoppat ur en och annan groda… den här har jag fått äta upp…

Ons 4 dec
På radion för att bl.a spela in Hammers Höjdare med mina favoriter från alla säsonger av Så mycket bättre. Pingis i Kåseberga med Christer, André och Anders. Bra genomkörare inför helgens seriespel. Avslutade kvällen med att se Liverpools segertåg rulla vidare mot Everton. Merseysidelagen lever verkligen i skilda världar just nu.
Tor 5 dec
Tog tåget till Stockholm på morgonen. Blev en poké bowl med lax i gamla stan innan jag checkade in på Röda båten vid Söder Mälarstrand. Jag var en av drygt 58 000 personer som fyllde Friends Arena denna kväll för att hylla Avicii. Det var en magisk upplevelse!
Fre 6 dec
Fredagssushi (betydligt större tradition än fredagsmus 😉 på centralstationen innan avgång. Min reslektyr bestod av boken om Jörgen Persson – ”Den snälla världsmästaren”. Pingislegenden är ett levande bevis på att det går att nå stor framgång med ödmjukhet, omtänksamhet och att inte ta så stor plats. Jörgen måste förresten vara en av få spelare som har pluskvot på JO Waldner (54-50). Tåget blev en dryg timme försenat så jag missade nästan julbordet med radion i Surbrunnsparken. Hann slänga i mig två tallrikar innan karaoken. Som pingisspelare är jag van vid små marginaler 😉

Lör 7 dec
Musikquizfinal på Tre Lyktor i Trelleborg. Vi laddade upp med guinness och buffé. Jan-Inge och jag kompletterade varandra i det närmaste perfekt och fick ihop hela 81 poäng av 90 möjliga. Det räckte till en andra plats, två pinnar efter våra vänner och antagonister Niklas och Lasse. Hemma igen laddade jag om för en ny tur till parken och Perikles med Magnus Brink & Co.
Sön 8 dec
Bordtennis i Kåseberga där vinden ven och regnet piskade rejält utanför knuten. Tur det inte var snö… Facit för oss i Ale D blev seger över Tomelilla och förlust mot Verum. Kom hem lagom till två massagekunder och stillade sen hungern med fylld lövbiff. Pappa kom tillbaka från kryssningen så jag körde hem honom innan läggdags.
And that completes the week of this Hammer!