0706-588259 cjhammer77@gmail.com
Mån 18 nov
Startade upp veckan med en lugn löprunda och intog sen en rejäl frukost = perfekt uppladdning till dagens uppdrag bestående av postrunda, massage och pingisträning. Kommit på mig själv med att jag ofta använder uttrycket ”lugn och fin” när kidsen blir för ivriga eller högjudda. Kanske skulle använda nåt mer kraftfullt och modernt såsom ”tagga ner” eller ”coola ner”.
Tis 19 nov
Bordtennis är något jag aldrig tröttnar på och som troligen kommer följa med mig livet ut. Det som är häftigt med den sporten är att det går att utvecklas och bli bättre oavsett ålder. Jag har troligen, vid 42 års ålder, aldrig varit så här bra. Spelade nästan två timmar med Christer före styrelsemötet med IF Ale, där pingis är en av de stående punkterna.
Ons 20 nov
Efter jobb på hotellet i Kåseberga sprang jag intervaller i Sandskogen. Pasta på det och ladda om för kvällens musikquiz på O’Learys. Temat var helt i min smak – superhjältar. Två stora sällskap från biblioteket respektive sjukhuset fanns bland de tävlande så jag kände extra ansvar att vårda mitt språk 😉 Inslaget på tv om en koala som räddades ur lågorna i Australien berörde mig djupt.
Tor 21 nov
Så pass milt att jag kunde springa milen i shorts. Sen satt det fint med en pizza tillsammans med Carlos. Sändningsdatorn till ActiveWeb hade lagt ner så jag körde in med den till Malmö. Hann hem precis till pingisen i Köpingebro där det som alltid var god stämning och energi.
Fre 22 nov
Ordinarie sändning på ActiveWeb kom igång lagom till Hammers Höjdare där temat var ”karaokefavoriter” med mina egna höjdare kryddat med låtar som gästerna på O’Learys brukar sjunga. Just den här kvällen fick vi bl.a höra ”Total eclipse of the heart”, ”Jag vill ha en egen måne” och ”Tuffa Uffe”.

Lör 23 nov

Landsbygden lever även i gråa november; massage i både Kåseberga och Örum denna lördag. Blev bjuden på middag hos Petronella och Linn, som lagat till en fantastisk coq au vin! Dom har skaffat en ny katt som dom kallar Batman, men egentligen heter den Fnatt. Pappa (som ju annars skämmer bort mig) hörde av sig från kryssningen. Han hade spelat en singelturnering i pingis och gått till final mot en italienare som dock var för svår. Annars var allt på topp 🙂

Sön 24 nov
Knådade vidare med totalt sex massagekunder. Sjönk sen ner i soffan med gott samvete och såg det sanslöst svängiga United-mötet mellan Sheffield och Manchester.
And that compeletes the week of this Hammer!