0706-588259 cjhammer77@gmail.com
Mån 7 okt
Kylslagen start på veckan med morgonfrost. Men jag slapp skrapa bilrutor; ett privilegium att kunna cykla till och på jobbet (posten). Efter kvällens pingis gjorde jag en väldigt grön smoothie med zucchini, kiwi, avokado, ingefära och lime.
Tis 8 okt
Regn och rusk hindrade mig inte från att springa milen i slingan. Trots alla pölar var löpkänslan riktigt bra! Och så laxfilé på det. Smakade även mumma med seger över Matti Box i pingiskorpen. Tyvärr har det inte blivit någon traditionell tennisbatalj mot Jan-Inge i år men vi får ta igen det genom att spela fler badmintonmatcher i höst/vinter. Bra möte på radion med oss ”webbare” och nye stationschefen.
Ons 9 okt
Fartlek (oregelbundna intervaller) i Kåseberga med fyra backar. Oj vad trött och nöjd jag kände mig efteråt! Tack Petronella för biljetten till Star for Lifes konsert i Ystad Arena; det var verkligen en upplyftande upplevelse! Mäktigt med en hel läktare fylld av sjungande skolelever.

Tor 10 okt
Inspirerad av gårdagens konsert blev temat till Hammers Höjdare ”ungdomsstjärnor” dvs artister som slagit igenom tidigt. Nåddes av beskedet att Österlenmaran ställs in. Jag som lagt upp löpträningen inför just detta lopp får nu skifta fokus mot Nyårsloppet med målet att komma under 20 minuter på 5 km. Som tur är finns det ju fler maraton 🙂
Fre 11 okt
Kameleont-Calle började dagen som brevbärare, fortsatte som massör och avslutade som karaokevärd. Hade tänkt klämma in pingis också men sparar det till lördag…
Lör 12 okt
Ny massagekund hemma på Sommargatan. Vi började snacka fotboll och det visade sig att han ska till Liverpool och se en match samma helg som Ola och jag ska dit. Blir inte ett dugg förvånad om vi stöter på varandra där 🙂 Jobbade vidare på hotellet i Kåseberga och sen blev det pingis med Anders, Wikholm och Stellan, som äntligen är på väg tillbaka. Han visade prov på gamla fina takter så jag fick slita för att vinna över honom. Det blev en helkväll i Ystad med fotboll och käk på O´Learys, vidare till PC och slutligen Soft.
Sön 13 okt
Mådde som jag förtjänade efter en lite för kul lördagskväll… Laddade om lagom till eftermiddagens folkölsfestival i Malmö med Karro, Tim och lilla Asta. Precis lagom alkoholmängd för dagen 😉 Syrran och jag gick sen på bio och såg ”Joker” med en fenomenal Joaquin Phoenix i huvudrollen som Batmans ärkefiende. Mycket stark och gripande film som lär ta hem många priser framöver. Hur grym Arthur ”Joker” Fleck än är så är det svårt att inte känna viss sympati för honom med tanke på hans bakgrund. Se den!
And that completes the week of this Hammer!