0706-588259 cjhammer77@gmail.com

Mån 23 sep
Två personer och starka profiler berörde mig djupt denna måndag: Greta Thunberg med sitt brandtal i New York och Dan Beutler som talade ut om sin adhd i Aftonbladet. Beundransvärt och inspirerande!

Tis 24 sep
En heldag i mitt andra paradis på jorden – Kåseberga. Fixade med bokföring och limmade pingisrack. Lunchade i Simrishamn (rödtunga) med pappa och efter massage på hotellet och en löprunda lirade vi lite pingis. Terrific tuesday!

Ons 25 sep
Nu blir det inte ”mer Arne Weise i rutan” som Adolphson & Falk sjöng. Men oj vilken otrolig tv-karriär den mannen har haft. Tack och bock! Åt en utmärkt lunch på O´Learys, räk/avokadosallad, samtidigt som jag snackade jobb och annat med chef Robin. Kvällens quiz lockade fem lag, bl.a ett stort gäng från min gamla arbetsplats Ystad Saltsjöbad.

Tor 26 sep
Åkte in till Malmö och hälsade på Karro och Asta, som hunnit växa några cm sen sist jag såg henne. Blev några mysiga timmar tillsammans. På hemvägen läste jag i Postnords magasin om fenomenet ”sex ords-memoarer”; att beskriva sitt liv med sex ord. Skrev ner några meningar om mig själv, den första jag kom på var ”för snäll för sitt eget bästa”. Har alltid fått höra att jag är snäll, ofta för snäll tyvärr. Men det finns ju alltid två sidor av myntet och eftersom jag är positivt lagd så väljer jag denna mening: ”Mångsysslande allätare med aptit på livet”.

Fre 27 sep
Nu gäller det att steppa upp löpträningen inför stundande maraton och då kan inte ihållande regn sätta stopp. Idag blev det två timmars lugn löpning i Ystad. Sen laddade jag om för ett antal massagebehandlingar. Snackade lite med Mac Arvid på PC innan karaoken där ett stort sällskap från Bo Ohlsson satte rejäl färg på kvällen. Somnade sen på studs.

Lör 28 sep
Rejäl snurr på hotellet i Kåseberga; hade fullt upp med massage hela dagen. Kul att dom har så mycket gäster. Ett av rummen är förresten döpt till Hammer, efter min farfar. Så det känns som jag hamnat rätt 🙂

Sön 29 sep
Mycket folk i rörelse i samband med Äppelmarknaden så jag tänkte ha en sista loppis i hamnen men regnet ställde tyvärr till det. Körde istället och lämnade alla grejer hos min gamla fotbollsklubb Ingelstorps IF. Sen blev det 8 friska löpkilometer runt Kåseberga. Följde den dramatiska VM-finalen i stavhopp. Så imponerande av Angelica Bengtsson att sätta svenskt rekord efter att ha brutit en stav. Mental styrka de luxe!