0706-588259 cjhammer77@gmail.com

Som radiopratare gäller det att väga orden, annars kan det lätt hoppa ut en groda ur munnen. Några såna har det såklart blivit genom åren, vilket jag bjuder på. Nu är jag mer orolig för att en katt ska gäcka mina sändningar från skogen…

Musse har verkligen växt in i rollen som torparkatt. Han är en hejare på att klättra i träd och jägarinstinkten börjar komma fram. Så mössen får se upp!

Den gångna helgen var syrran med familj på besök och tillsammans med dom gjorde jag klart mitt trämål i hockeyformat med nät och allt. Min systerdotter Asta fick äran att göra det första målet. Musse ville också vara med på fotboll. Tyvärr råkade jag passa bollen rakt på nosen! Han blev rädd, sprang iväg och såg lite purken ut. Fast på kvällen verkade allt förlåtet; tror inte att djur är långsinta(?)

Mästerkatten i stövlar är en klassisk karaktär som Antonio Banderas röstskådespelar på bästa sätt. Såg bägge filmerna förra veckan och hittade även den svenskdubbade japanska versionen från 1969 med Bert-Åke Varg som Mästerkatten.

Kultfilmer tänkte jag ta upp i mitt lördagsprogram på Radio Active. Hör gärna av dig med tips genom att kommentera här nedan eller maila calle@radioactive.se

Veckans Smålandsord: överstyvt = jättebra