0706-588259 cjhammer77@gmail.com

Mån 9 sep
Efter en natt och morgon på Tvärgatan var det dags att svida om till brevbärare. Biff á la Lindström till lunch och sen var denna kameleont redo att massera på hotellet i Kåseberga. Dagens sista omvandling skedde till pingistränare. Hade hoppats och trott att de svenska framgångarna i bordtennis skulle få kidsen att fortsätta spela och locka ännu fler, men det har blivit precis tvärtom hittills denna höst. Går inte att ta något för givet…

Tis 10 sep
Introduktion på LSS-boendet Stibyborg i Gärsnäs. Kommer att ta timmar där vid behov. På kvällen pingis med Ystadkorpen som tyvärr också har en vikande trend med allt färre spelare och lag. Bara Bjelk och jag på plats i Backaskolan. Mäktig Marvelfilm i form av Captain Marvel innan John Blund.

Ons 11 sep
Nostalgi med Rederiet på tv. Många kända skådisar som var med där. Efter massagejobb sprang jag milen i slingan. Sen stack jag till radion och spelade in Hammers Höjdare med ännu fler av mina pop-korn.

Tor 12 sep
Blev inringd till posten på morgonen. Hade tänkt sitta med budget och bokföring men det får vänta. Jultidningsförsäljningen väntar inte; Sebbe hade med sig kataloger till träningen så jag köpte av honom. Han hade med sig en klasskompis som provade på pingis och verkade få mersmak. Värmer mitt ledarhjärta!

Fre 13 sep
Är det någon dag man ska bli förkyld på så är det väl denna klassiska otursdag. Men det hindrade inte mig att trampa runt på postcykeln. Träna pingis hoppade jag dock över. Värmde upp inför Ystadderbyt med pasta i Kåseberga. I Arenan var det di röe som var mest på hugget och vann fullt rättvist. Segern firades av spelare och fans på O´Learys där jag agerade karaokevärd. Det skålades och skrålades ganska friskt 🙂

Lör 14 sep
Visst är det kul när en underdog överraskar och betvingar Goliath. Särskilt när det gynnar ens eget favoritlag… Starkt av Norwich att slå Manchester City i Premier League. Med Zappa bredvid i soffan zappade jag mig igenom kvällen. Fastnade för den dråpliga komedin Mastermind som bygger på en verklig händelse; ett rån.

Sön 15 sep
Massagejobb på Örums nygård och sen fixade pappa lunch. Få förunnat att ha en privat kock 😉

And that completes the week of this Hammer!