0706-588259 cjhammer77@gmail.com

Mån 12 aug
Var på linskontroll och kan glatt konstatera att synen är oförändrad. Fick sen ett (tok)ryck och sprang från Ystad till Kåseberga = 18 km. Trött och vrålhungrig tänkte jag unna mig en pizza med öl i hamnen men dom hade precis hunnit stänga köket så fick nöja mig med makaroner och vatten samtidigt som jag såg sista allsången på Liseberg. Sommaren sjunger alltså på sista versen…

Tis 13 aug
Ja, det märks tydligt i Kåseberga att högsäsongen är över; ganska glest med folk denna dessutom regniga dag. Så det var ingen direkt rusning till tombolan där jag stod och sålde lotter. Fick som vanligt svara på frågor om allt från ål till hur man cyklar till Ystad av två holländare. Känner mig som en liten turistambassadör 🙂

Ons 14 aug
Sovmorgon! Zappa väckte mig vid 8. Sämre uppvaknanden kan man ju få 🙂 En av mina klubbkompisar i Ale fick sig en mangling innan det var dags för ett pass på Tvärgatan. En av brukarna såg ”Den blå planeten” och jag skämdes (ännu en gång) över att tillhöra människosläktet med tanke på all plast vi dumpar i haven.

Tor 15 aug
Finbesök i Kåseberga av familjens nya medlem, Asta. Morfar Kalle hade fixat en lyxig trerätters bestående av skaldjurs/pajbricka, gösfilé och glass med hallon. Erik tittade förbi och hintade om en eventuell reunion med oss barndomsvänner i Kåse (10 år sen sist). Lotta, Pelle och Ove tog också tillfället i akt att hälsa på Asta. Kvällen avslutades med ett besök hos Carlos och inspelning av Hammers Höjdare (tema: Idol).

Fre 16 aug
Lång fredag med dubbla jobbpass på Posten och LSS. Hann även med en kort löprunda. Kände mig väldigt nyttig och effektiv!

Lör 17 aug
Efter en natt i Gärsnäs körde jag till Kåseberga och grattade pappa i förskott. Sen bar det iväg till Heidi i Kävlinge för att fira och minnas Ingela med hennes nära och kära. Tårar blandades med skratt, och vi åt och drack gott.

Sön 18 aug
Tillbaka i Gärsnäs, mitt andra hem denna sommar. Hade som vanligt med mina löpardojor, ett av mina käraste, allt färre, ägodelar. Känns som att jag hela tiden blir mindre materialistisk och mer minimalistisk (Greta-syndromet?). Hursomhelst gör det mig mer harmonisk. Kolla gärna in den här bloggen: https://minimalisterna.se/
Pappa fick en fin present av MFF som körde över Falkenberg. Slutade veckan med att se sista avsnittet av den påkostade men mycket sevärda serien Babylon Berlin. Ser redan fram emot nästa säsong (säger en som är usel på att följa serier…)

And that completes the week of this Hammer!