0706-588259 cjhammer77@gmail.com

Mån 19 aug
Smarrig start på veckan när Jens bjöd på smörgåstårta till frukost på Tvärgatan! Blev några extra timmar i Gärsnäs och sen direkt till Kåseberga för ett massagejobb. Därefter två timmar pingis; fick ett antal tuffa matcher mot Göran, Roger, Peter och Anders. Mycket nyttigt!

Tis 20 aug
Gjorde mitt sista jobbpass i Gärsnäs för i sommar. Min vana trogen sprang jag på rasten (intervaller) och tog sen en cream cheese-burgare i kiosken. En av brukarna visade mig de banor han själv gjort i olika versioner av Super Mario Bros. Det han inte vet om rörmokarbröderna är inte värt att veta 🙂

Ons 21 aug
Med visst vemod lämnade jag Tvärgatan. Men med vetskapen att jag återvänder förr eller senare, som inhoppare. Är det så här det känns att vara en super sub? Ingen fast plats i laget men när man väl får chansen levereras det varje gång! (hehe). Goda idéer och engagemang får jag av Linda Karlsson. Hon utvecklar min hemsida, som snart får nytt och fräscht utseende. Marcus Persson har fått tillbaka löpsuget, så nu är det inte bara cykkling som gäller. Vi tog en kvällsrunda i snacketempo på ca 8 km. Fick sen lust att se klart Nyckeln till frihet (somnade ifrån den i lördags natt). Det är en film jag kan se hur många gånger som helst.

Tor 22 aug
Cyklade från Ystad till Kåseberga. Bara 10 grader i luften när jag startade men tempen steg fort och var uppe i närmare 20 när jag var framme. Det blev en riktig kanondag och jag fick sålt en hel del lotter i åltombolan, bl.a till en entusiastisk skolklass från Malmö. Funderade på hur hög energinivån skulle vara på kvällens ungdomsträning i pingis, den första för säsongen. Det blev en mjukstart med tre kids på plats. Vädret inbjöd inte direkt till en inomhussport…

Fre 23 aug
Fin fredag! Jag satt ute och åt sushi till lunch. Var på radion och hade ett gott snack med Jonas Lundström innan jag spelade in mitt program där jag firade mitt eget 20-årsjubileum som radiopratare. Körde sen till Köpingebro och lirade lite med Anders, Roger och Jocke. Precis lagom inför lördagens tävling i Skurup. Blev fish taco och öl i Kåseberga hamn innan jag avslutade kvällen med klassikern Pretty Woman.

Lör 24 aug
Sagolik sensommarmorgon; luften stod still och havet låg som en spegel. Efter lite massagejobb på hotellet var siktet inställt på Skurup och Sparbanksloopen i pingis. Känslan var god på uppvärmningen men i de två första matcherna smög det in sig lite ängslan och passivitet. All heder åt Bobby och Felix, men tycker att jag vek ner mig. Satte jag för stor press på mig själv? I sista gruppspelsmatchen, mot en högre rankad hemmaspelare, var jag helt avslappnad och kunde släppa loss helt och vinna oväntat klart i tre raka. Det räckte till en slutspelsplats. I en mycket tajt åttondel vann Otto från Halmstad på en nätrullare i avgörande set (13-11). Surt såklart, men kunde istället glädjas åt Hannes tre pallplatser och Maddes son Teodor som fick kliva upp på prispallen två gånger. Dessutom blev Jens trea i klass 4. Lördagskvällens tillbringades i Kåseberga med kokt torsk och gös till middag samtidigt som Liverpool spelade ut Arsenal. Blödig som jag är infann sig en känsla av medlidande med mina Arsenal-vänner Pelle, Johnny, Dessi och Tokken. Kanske dags att plocka fram lite skadeglädje och egoism… Fast det finns det ju tillräckligt av.

Sön 25 aug
Kåsebergaloppet gick tidigare just denna helgen men är sedan några år nerlagt/vilande. Startade upp denna sköna söndag med att springa nästan hela långa sträckan. Efter ca 9 km slängde jag mig i havet. Frukosten smakade rätt gott efteråt. Och det var inte fel med ost och vin hos Marie i Limhamn som uppvärmning till seriefinalen MFF-DIF. Jag fick tag i en överbliven biljett på VIP-läktaren för 595 kr inklusive kaffe. Jag som tedrickare känner mig alltid så vuxen när jag dricker kaffe, vilket är ungefär en gång om året. Tar tid innan jag blir stor 🙂 MFF kan vara kaxiga över mycket men straffskyttet är inget dom skryter över just nu…

And that completes the week of this Hammer!