0706-588259 cjhammer77@gmail.com

Mån 26 aug
Bestämde mig för att ta en hyfsat soft vecka. Den började med en skön sovmorgon. Lunchade med pappa på Lite Mers terass (friterad laxfilé). Läste ut boken ”Tio tankar om tid”; mycket tänkvärd! Känner verkligen igen mig i det Bodil Jönsson skriver om löpning: ”Hela joggingturen kan vara som uppfylld av en enda tanke, ofta en ganska intetsägande sådan. Tala om att ta paus!” Det blev korta intervaller efter kvällens pingisträning och sen ett svalkande kvällsdopp vid Saltan.

Tis 27 aug
Värmeböljan fortsätter och svetten rann av mig under morgonens massage på hotellet. När jobbet var avklarat körde jag till Sandhammaren och sprang ut till de väntande vågorna. Fantastiskt skönt! Pennan fick jobba på kvällens styrelsemöte med IF Ale. Det mest uppseendeväckande som hände var när Ronny plötsligt reste sig för att jaga iväg en objuden campinggäst – en katt… Min egen kise var ute på nattjakt och kom inte in förrän vid 3.

Ons 28 aug
En mycket lugn och skön morgon och förmiddag. Badade i Ystad och sprang sen långa intervaller. Fel ordning kan tyckas, men det funkade hur bra som helst 🙂 På kvällen reunion med gamla goa radiokollegor. Det blev en riktig helkväll som började med bowling (som jag vann…) och käk på O´Learys, fortsatte sen på Kings Head och avslutades på Soft. Tack vänner, detta gör vi om!

Tor 29 aug
Tillbaka på O´Learys för att spela in en trailer till karaokeklubben. Vidare till Örum och massage. Efter ett antiklimax i Kåseberga med försvinnande få pingiskids och en utebliven föreläsare spelade jag in Hammers Höjdare och avslutade sen kvällen med att springa 5 km i slingan.

Fre 30 aug
Feel good friday! Tog bussen till Mossbylund där jag njöt av spa och massage. Hade därefter tänkt åka vidare till Trelleborg och gå på quiz men plikten kallade så jag fick istället rycka in på Tvärgatan.

Lör 31 aug
Dags för en av årets höjdpunkter – Stafettmaran. Laddade upp med rågbröd, kokt ägg och kvarg. Pappa körde mig till min växling vid Klövasten där en i den svåra värmen heroiskt kämpande Malin Isander lämnade över pinnen efter att ha sprungit två sträckor på raken (ca 9 km). Jag hade ”bara” 4,5 km att avverka och lyckades springa om 6-7 löpare innan jag utpumpad växlade över till Philip i Fröslöv. Vid målgången i Simrishamn sprang hela laget tillsammans sista biten – snygg gest! Efter lite tilltugg och prisutdelning tog jag ett skönt dopp i havet vid Tobisvik tillsammans med familjen Emilsson. Sen var det efterfest med livemusik (och ett grymt bra 90-talsmedley som pausmusik). Tack än en gång till Team LSS Simrishamn som tog in en outsider från Ystad. Och till arrangörerna Mattias och Fredrik – vilka klippor ni är! Denna löpar- och folkfest vill man ogärna missa.

Sön 1 sep
Hög tid att omvärdera Ledins slagdänga… Fortsatt högt kvicksilver så jag tvekade inte sekund att cykla ner till stranden. Skönt med ännu ett dopp efter massagejobb och Fritidens dag i Ystad arena där jag slog ett slag för bordtennis. Kul att se så många sporter samsas på samma plan!

And that completes the week of this Hammer!