0706-588259 cjhammer77@gmail.com

Mån 5 aug
Skön start på veckan när jag lyckades uppnå ett av mina mål: över 1000 rankingpoäng i bordtennis. Kanske inte så mycket att yvas över men i min värld är det stort! Min vana trogen sprang jag uppför trapporna på postens 50-runda – våga vägra hiss 🙂 Fortsatte med kroppsarbete när jag först masserade en av vinnarna i Svampafestivalen (folkrace) och därefter (på hotellet i Kåseberga) ett mycket trevligt amerikanskt par från Arizona. Jodå, visst finns det bra folk over there 🙂 Tog sen ett svalkande kvällsdopp vid lilla piren i Kåseberga.

Tis 6 aug
En riktig fisktisdag. Åt själv torskrygg till lunch och det slumpade sig att de två brukare i Gärsnäs jag hjälpte att laga middag hade stekt sill och laxfilé på menyn.

Ons 7 aug
Jobbade dygn inom LSS. På min rast passade jag på att springa intervaller på Gärsvalla (där har man lirat och fått däng i fotboll) i lätt strilande sommarregn. Gäller att komma i form till Stafettmaran siste augusti. Jag ska springa för Team LSS Simrishamn och har fått sträckan mellan Glemminge och Fröslöv. Känner ingen i laget men det verkar vara ett taggat gäng som är revanschsugna efter att ha kommit bland de sista lagen ifjor. Vi kommer att ha chockrosa tröjor så ni kan inte missa oss 🙂

Tor 8 aug
Njöt av min favoritglass 88:an i väntan på tåget till Ystad. Väl framme på stationen upptäckte jag att min cykel var olåst. Tydligen hade jag råkat låsa cykeln bredvid… Varningsklocka? Eller så är det bara sån jag är… Tackar min lyckliga stjärna att cykeln min stod kvar! Hade möte med Robin på O´learys. Jag kommer att fortsätta med karaoken på fredagarna; start 6 september. Kommer även att ha hand om quizen, troligen i nytt format. Körde hem till min gode vän Carlos för att stötta efter den tragiska bortgången av hans katt, som bara blev 11 månader. Vet inte hur många gånger Carlos har blivit knockad, men han lyckas resa sig varje gång. Hyser stor beundran och respekt för hans kämpaglöd! Inspiratör? Ja! Den som inspirerat mig att börja med radio igen är Mac Arvid. Jag spelade in mitt program Hammers Höjdare med 90-talsmusik som tema. Styrde sen kosan mot Småland; efter ett åskoväder vid Tomelilla kunde jag andas ut. Innan John Blund kallade återsåg jag Dum & Dummare (apropå 90-talet).

Fre 9 aug
En annan person som inspirerar mig är Heidi. Hon har bl.a fått mig att uppskatta svampplockning = motion/avkoppling/äventyr i ett! Jag gav mig ut på jakt efter skogens guld och fick leta ganska länge men till slut glimmade det till på drygt tio meters håll… jajamen, tvättäkta trattkantareller! Svampturen därmed fullbordad och efter en löptur åt jag sushi i solen. Körde sen till fina Kalmar där det var stadsfest. Det blev en perfekt sensommarkväll; ljummet i luften och god underhållning i form av Wilmer X, Molly Sandén, Özz Nujen och en hyllning till Avicii.

Lör 10 aug
Satte en bukett krusantemum i minneslunden på Älmhults kyrkogård. Mamma skulle fyllt 73 i måndags.Men livet går vidare; familjens nya medlem Asta åkte idag tåg för första gången! Jag tog farväl av Småland för denna gång och innan jobbet i Gärsnäs blev det en sillburgare på hamnplan i Simrishamn. Kantarellerna hängde med till Skåne så på kvällen stekte jag dom och hade som pålägg. Mums!

Sön 11 aug
Under jobbdygnet i Gärsnäs testade jag en ny löprunda som kollega Josse tipsade om. Pappa ringde från Göteborg där MFF kryssade än en gång. Är det Djurgårdens tur i år? Vår gamle granne i Kåseberga, Knut, njuter i alla fall garanterat just nu uppe i sin himmel.

And that completes the week of this Hammer!