0706-588259 cjhammer77@gmail.com
Mån 25 nov
Unnade mig själv massage och efteråt en favoriträtt: laxfilé med kokt spenat. Bra energi på kvällens pingisträning avslutade en givande måndag.
Tis 26 nov
Hemmahosmassage hos min gode vän och namne, Calle, som hade en ”Tycho Brahe-dag”(otursdag), ett uttryck jag aldrig hört förut. Tydligen fick den kände astronomen i uppdrag att komma fram till vilka dagar på året som innehåller mest otur. Nästa otursdag i Sverige enligt Tycho Brahe är 6 december…
Själv hade jag en lyckad pingiskväll i Ystadkorpen; tillsammans med André blev det två lagvinster.
Ons 27 nov
Säga vad man vill om Zlatan men han är en mästare på att skapa rubriker och uppröra folk. Klubbkänsla är numera ett sällsynt begrepp. Löpkänsla är något jag ofta strävar efter. Jag tycker bäst om att springa ensam, men den här kvällen gjorde jag ett undantag och hängde med ”de glada sandskogslöparna” på ett intervallpass, vilket gav tydlig mersmak! När jag ändå var uppe i varv så passade jag på att träna pingis efteråt. Sen hade jag tömt allt krut i både kropp och knopp.
Tor 28 nov
Snacka om känslomässig berg- och dalbana för alla MFF-supportrar! Efter Zlatans Bajenflört blev Markus Rosenbergs sista hemmamatch en smått osannolik historia. Där pratar vi klubbkänsla. Självklart kan man ha känsla och sympatier för mer än en klubb, men om det råkar vara en konkurrent eller rival får man räkna med kritik. Minns när jag själv började spela seniorfotboll i grannklubben Ingelstorps IF (som IF Ale haft samarbete med på ungdomssidan). Det var väl knappast någon i Kåseberga som jublade över att jag ”spelade fotboll norröver”. Känns som jag betalat igen det ”sveket” med råge.
Fre 29 nov
Hade ett mycket givande möte på Radio Active som ledde till att jag ska börja frilansjobba där med lite av varje. Känner alla i personalstyrkan så det blir inga problem att komma in i gemenskapen och den nye stationschefen Kenth är en skön lirare, trots att han håller på AIK 🙂 Inför lördagens pingistävling i Tomelilla spelade jag först med Wikholm i Köpingebro och därefter med Julia i Kåseberga. Hon ska vara med i en skolturnering och behövde lite sparring så det passade perfekt.
Lör 30 nov
Upp tidigt och laddade med gröt och gråt när jag hörde Jerry Williams med Vintersaga på radion. Lilla Tomelillaspelen i bordtennis upptog större delen av min lördag. Jag gick till slutspel i båda klasserna jag tävlade i så det får anses som godkänt. Ibland vet jag inte hur höga eller låga krav jag ska ställa på mig själv. Bäst är väl att ta till den utslitna klyschan ”en match i taget”. Den som imponerade och inspirerade mig mest var min träningskompis i Tomelilla, Elias Alm, som tog sig till final i max 1000.
Sön 1 dec

Vaknade oväntat pigg vid 6 och tänkte att jag lika bra kunde göra någon nytta, som t.ex att mata katten. Efter frukost väntade jobb på hotellet i Kåseberga. Körde sen upp till stugan och julpyntade. Stämningen infann sig definitivt då ett tunt snötäcke bredde ut sig. Käkade på IKEA innan hemfärd. Avslutade veckan med glögg och pepparkakor och en riktig feel good-film: Love Actually.
And that completes the week of this Hammer!