0706-588259 cjhammer77@gmail.com
Mån 11 nov
Fick en liten nostalgikick när jag delade ut paket med Lego. Det är två år sen jag sålde alla mina bitar inklusive ritningar, så när som på ett garage. Fin och värdig hyllning till Lennart Johansson på Fotbollsgalan.
Tis 12 nov
Trappträning på postrundan; krockade nästan med en boende på Soltergatan… Inga sega ben i pingiskorpen där jag vann mina matcher utan att tappa set. Plockade sen upp pappa och Jimmy Ahl vid Ystad Arena där YIF kört över Sävehof.
Ons 13 nov
Under frukosten i Kåseberga hamn dök Bo Wallin upp och vi pratade fiske, handboll och friidrott innan det var dags för mig att köra till Malmö och företagmassage. Fick ett gulligt mottagande av en hundvalp; en 6 månaders shiba (japansk ras som påminner om en räv). Färdigknådat för dagen laddade jag om för pingis med Christer och Folsing x2 (Henrik och Joachim). På lördag är det premiär i div 6 för Jocke och Christer.

Tor 14 nov
Ryckte in på Örums nygård och masserade ett par från Eslöv. Blev såklart lite pingissnack och jag tog tillfället i akt att skryta om Hannes, en av Sveriges bästa 13-åringar, som spelar för både Eslöv och Ale. En annan ungdomsspelare, Jakob Håkansson, visade fina takter på kvällens träning och att han vill träna mer med seniorerna visar på ambitioner.
Fre 15 nov
Receptet på en lyckad helg: vistas i en lugn och avslappnad miljö tillsammans med goda vänner och gott käk, kryddat med fotboll och hockey live. Jag anlände till stugan i Småland på eftermiddagen och tände upp både köksspisen och kaminen. Mötte sen upp Annica och Dumle i Älmhult. Till middag sushi och fylld lövbiff med rostade rotfrukter. Därefter såg vi Sverige bli klart för EM.
Lör 16 nov
Dagen till ära färgade jag min movembermustasch röd och vit inför Ystadderbyt i handboll som jag följde via mobilen samtidigt som jag kollade på Växjö mot Färjestad. Annica fick snällt ta av sig sin FBK-tröja när vi i ena pausen va i Lakers-baren. Efter matchen käkade vi på O´Learys. André gav mig glädjande besked från Malmö där mina lagkompisar vann båda matcherna i sexan.
Sön 17 nov
Marcus och Magnus hjälpte mig att såga ner grenar på två träd som håller på att växa upp i elledningen. Innan jag lämnade stugan satte jag upp ljusstakar i fönstren. Det lackar… Albin Lee Meldau berättade i P4 Extra om sin stora kärlek till julen och sin julskiva. Och säsongens första julbord avnjöts på IKEA i Malmö med familjen och German och Gabriella. Bäst var köttbullarna och ostkakan!
And that completes the week of this Hammer!