0706-588259 cjhammer77@gmail.com
Mån 4 nov
Tomelillatösen Martina Andersson är världens starkaste kvinna efter VM-guldet i Strongwoman. Glömmer aldrig när hon besökte oss på radion och drillade Göran, Gustav och mig. Det slutade med att jag blev utsedd till Radio Actives starkaste man! Måste vara en av mina största idrottsmeriter 🙂
Tis 5 nov
Trotsade skitvädret och gav mig ut på en spontan löprunda. Alltid extra skönt när man klarat av ett sånt pass; bra för karaktären. Hörde på P4 Extra om svenska ord som är på väg att försvinna och som man nu kan adoptera för att rädda dess existens. Av dessa 1001 ord kan jag tänka mig att ta hand om ”nitälska”.
Ons 6 nov
En dag präglad av personer jag lärt känna genom radion.  Efter postrundan väntade massage och kakbuffé hos Eva och Calle. Tog sen en simtur i arenan där jag träffade Gun. Länge sen vi sågs så det blev en lång pratstund. På kvällen lyssnade jag på det sista programmet av Revival med Niklas. Han kommer att vara saknad!
Tor 7 nov
Det finns många saker som är bra med Ystad. En av dom är Maltes Mackor; alltid lika gott! Samtidigt som man tittar på förbipasserande folk på gågatan – ett sant folknöje 🙂
Spelade pingis med Carlos i Kåseberga. Han har en bit kvar till toppformen från tiden på radion då vi hade många tuffa matcher efter jobbet. Men otroligt kul att han är igång igen! Har börjat dyka upp nya ungdomar på träningen i Köpingebro. Ger alltid extra energi. Avslutade kvällen med att spela in Hammers Höjdare på temat ”Svenska utlandsettor”.
Fre 8 nov
Ett antal massagekunder hemma på Sommargatan. En av dom hade sett min reklamfilm på ICA Kvantum. Det är min goda vän Linda Karlsson som ligger bakom den animationen. Christian Björklund ledde som vanligt TAIS fredagsträning, en perfekt start på helgen. Värmde upp inför karaoken med att käka på O´Learys tillsammans med Ricard som sen stannade kvar och sjöng. En av de nya servitriserna, Rebecka, var som vanligt taggad och önskade några låtar. Under ”Highway to hell” sträckte jag fram mikrofonen och hon levererade, milt sagt. Inte så konstigt med tanke på att denna tjej varit med i både Talang och Idol och i år deltog hon i Melodifestivalen där hon gick till andra chansen. Så jag ligger i lä 😉
Lör 9 nov
Lyssnade på Lisa Miskovskys sommarprat innan jag iklädde mig rollen som spamassör på mysiga Örums nygård. Sen var det dags att uppleva nämnda Lisa live på Ystad teater tillsammans med Jan-Inge och Lotte. Det blev en smått magisk konsert med mycket spelglädje, värme och humor blandat med allvar. Efteråt firade äntligen Jan-Inge och jag hans HIO på Gladan för sex år sen med champagne, enligt tradition. Skål för en fantastisk kväll!
Sön 10 nov
Tog en skön söndagspromenad i solen med Lisa Miskovskys nya skiva i lurarna. Åkte sen med pappa in till Malmö för att hälsa på Karro, Tim och Asta.
And that completes the week of this Hammer!