0706-588259 cjhammer77@gmail.com
Mån 14 okt
En av Helens gamla pingiselever, Lucas Lindhe, har hittat tillbaka till Köpingebro sporthall. Han är visserligen ett antal år äldre än de andra i träningsgruppen, men är det nåt jag lärt mig så är det att ålder spelar väldigt lite roll i bordtennis; det handlar helt om vilken nivå du kan/vill hålla. Lucas har kommit bra in i gänget så jag hoppas han fortsätter!
Tis 15 okt
Brittsommarvärmen ledde mig ut på en tuff löprunda i Kåseberga. Nästan läge för ett dopp i havet efteråt men fick hasta in till Ystad och den värme och gästfrihet som alltid möter en hos familjen Bäckström, Calle och Eva. Det blev i vanlig ordning massage, kakfat och gott snack om bl.a kvällens EM-kval. Snöpligt mål i baken för Sverige på övertid men allt som glädjer min tvillingsjäl Carlos glädjer mig.
Ons 16 okt
”Av glädje bygger man musik”. Premiär för en ny musikquiz på O´Learys. Lite trevande start men vi får ge det tid. Fick bra feedback från några av lagen. Cyklade hem och såg första delen om det svenska popundret. Ett liv utan musik skulle kännas väldigt fattigt!
Tor 17 okt
Jag är rätt så självkritisk av mig och tar inget för givet, på gott och ont. Men idag fick jag ett bra kvitto på att jag behärskar massagekonsten när en ambulansförare med ryggproblem öste beröm över undertecknad och dessutom gav dricks (och han var inte nordamerikan). ”Du kan ju nånting”, som Ernst-Hugo säger i ”Veberödsmannen” 🙂 Något annat som jag anser mig kunna är att sända radio. Direkt efter pingisen spelade jag in Hammers Höjdare på temat ”Still going strong”, som en motvikt till förra veckans ungdomsstjärnor.
Fre 18 okt
Startade upp dagen med massage hemma och blev sen inringd till posten. Sushi på det och sen pingisträning i Tomelilla. Körde bl.a låda så svetten lackade – mycket nyttigt! Softade sen hemma innan kvällens karaoke där två gamla stammisar var tillbaka efter lång tid – kul att se och höra Richard och Tina!
Lör 19 okt
En lördag präglad av pingis. Körde till Sjöbo och uppvaktade 50-årsjubilerande Sjöbo BTK med en blomma från IF Ale. Blev bjuden på både korv och tårta. Vidare till Kåseberga för att kolla premiären i div 4 mellan Ale och Skurup som hemmalaget dominerade och vann med imponerande 8-2. Anders, Jens och Göran nöjde sig inte med det utan fortsatte med en singelturnering mot mig, Hannes och Wikholm. Ungtuppen Hannes satte oss gubbar på plats, apropå ålderns obetydelse i pingis.

Sön 20 okt
Vässade pennan till IF Ales årsmöte, som inleddes med en tyst minut för Olle Johansson. Göran hade cyklat från Ystad till Kåseberga. Starkt med tanke på gårdagens pingisbataljer! Ännu mer tårta på det. Fullsmockat på Kings Head när Hammarby slog MFF. Sprang sen långa intervaller i slingan innan nästa match, klassiska rivalmötet Man U-Liverpool. Lännerberg fick rätt när han gick emot det hårt streckade bortalaget. Skön söndagskväll i tv-soffan (Solsidan, Alla mot alla) med Zappa.
And that completes the week of this Hammer!