0706-588259 cjhammer77@gmail.com
Mån 30 sep
Så himla härligt att se ”Ståhlmannens” ohämmade glädje efter det efterlängtade och välförtjänta VM-guldet i diskus! Efter dagens postrunda njöt jag även av pasta med egengjord kantarellsås. Magnifik måndag som avslutades med pingisträning med god energi. Erik visade än en gång att han är rent jävlig på jägarvila (90 grader). Men Axel var inte långt efter.
Tis 1 okt
Som massör lär man sig att smärttröskeln skiljer sig mycket mellan människor. När jag frågade min kund idag om trycket var ok svarade hon ”jag har fött 7 barn så du kan trycka hur hårt du vill”. På kvällen många kloka ord från förre norske landslagsspelaren i bordtennis Istvan Moldovan, som höll en föreläsning om idrottspsykologi.
Ons 2 okt

Drar alltid på smilbanden 🙂 när jag delar ut post på adressen med texten ”Ingen reklam, men gärna många kärleksbrev” på brevlådan. Tänker på låten ”Byns enda blondin” där Sven-Ingvars sjunger om brevbäraren som varje vecka delar ut ett kärleksbrev. Kanske ska göra verklighet av det!? Det kan ju knappast skada Postnords rykte…
Tor 3 okt
Sprang 5 rätt tuffa kilometer i Kåseberga med två jobbiga backar i början och slutet. Åt en fantastisk lunch på Skillinge hamnkrog: rimmad oxbringa med buljongkokta rotfrukter. Spelade tio set till 21 mot Christer; han är jättekul att möta för det blir ofta öppet spel med långa dueller = pingis när den som är bäst. Andreas Narsell ny klubbchef i YIF handboll! Han var något av en mentor för mig på Radio Active och den som anställde mig. Dessutom rekommenderade han mig som speaker för just di vide. Jag har med andra ord honom att tacka för mycket och önskar honom varmt lycka till med nya jobbet!
Fre 4 okt
Fredagssushi smakar alltid extra gott! Motown records firar 60-årsjubileum och temat i Hammers höjdare denna vecka är musik som släppts på det legendariska skivbolaget. Efter massage på hotellet i Kåseberga åkte pappa och jag till gemytliga Strandkompaniet i Löderups strandbad där jag klämde en Hagestadburgare. Bra uppslutning på karaoken; bland kvällens sånginsatser stack Märtas version av Celine Dions ”Think twice” ut. Ståpäls!
Lör 5 okt
Löpträning och massage i Ystad kommuns ”flaggskepp”. Favoritmiddag: pannkakor fyllda med banan och jordnötssmör. Blev en lugn lördagskväll med friidrott på burken.
Sön 6 okt
Jobb på Örums nygård och sen på med löpardressen. Perfekt höstdag med 10 grader och sol. Blev ett riktigt långpass på drygt 23,5 km (Kåse-Fröslöv-Löderup-Vinkille-Margretevall). Satt sen fint med schnitzel och öl på Kings Head samtidigt som MFF malde ner Blåvitt, till nye ägarens besvikelse.
And that completes the week of this Hammer!